Miben tudok Neked segíteni a kínai asztrológián keresztül?

Önismeret

A születési képeted alapján teljes képet kaphatsz önmagadról. Milyen erősségekkel születtél, milyen hozott életfeladataid vannak, de abban is segít az asztrológia, hogy hogyan tudod az életed tudatosan, magas szinten élni, mik azok, amik előre visznek az életben!

Választás elött állsz

Ha olyan élethelyzetbe vagy, ahol döntened kell opciók közül, Ha például munkahelyet szeretnél váltani, az asztrológia segítségével megnézhető alkalmas-e az idő erre a döntésre. Minden olyan élethelyzet, ahol nem, vagy nehezen tudsz dönteni valami miatt, az asztrológia segítségével könnyen megtudható, hogy az az időminőség, amiben vagy mit támogat számodra!

Kapcsolati problémák

Előfordul, hogy bizonyos kapcsolatainkban feszültség jön létre és annyira benne vagyunk lelkileg, hogy nem tudunk reális döntéseket hozni. Ez lehet párkapcsolat, szülő-gyermek, kollegális, szomszédi vagy baráti kapcsolat. A közös ugyan az, mi az amit tanít a helyzet? Mi az, amivel jobbá lehet tenni a kapcsolatot? Mit érdemes tenni a boldogságért és a békéért? 

Milyen éved lesz?

Minden év más és más energiákat hoz és mivel nem vagyunk egyformák, ránk is egészen máshogy hatnak. Ha szeretnéd tudni, rád milyen módon hat az év energiája, szívesen segítek!

Tanácsadás menete

"Ha olyannak látjuk az embereket, amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek."
/JOHANN WOLFGANG VON GOETHE/  

A tanácsadás két részből áll

Az elemzéshez elengedhetetlen, hogy tudjam mikor és hol születtél, van-e ikertestvéred (ha igen, melyikőtök az idősebb) és természetesen a kérdések, amikre szeretnél választ kapni. 

Az adatok után a számodra fontos életesemények megírása/elmesélése következik. (Pl, gyeremekek születése, lakásvásárlás, munkahely váltás stb) Ami NEKED fontos volt!

Utána pedig arra vagyok kiváncsi, hogy miben kéred a segítségem, milyen élethelyzet alakult ki nálad, ami miatt szeretnél tanácsot kérni. 

Az elemzés elkészítése maximum 2 hét. Jelenleg csak online platformon kérhető.

↑↑ Ha szeretnél picit megismerni! ↑↑

Árak

Teljes elemzés : 10.000 Ft (születési képleted leírása, az adott év energiái milyen hatással lesznek rád, illetve maximum 3 számodra fontos kérdés, amiben a segítségemet kéred.) 2 beszélgetést foglal magában. Az elsőnél átbeszéljük az élet eseményeidet, illetve a kérdéseidet, a második beszélgetés konkrétan a képleted elemzése és a kérdéseid megválaszolása.

Gyermek horoszkóp: 7.000 Ft (milyen energiákkal, erősségekkel született, mire érdemes vele kapcsolatban figyelni, hogyan tudsz szülőként minőségibb kapcsolatot ápolni!

Fekete Renáta

Számlaszámom: 11773102-00614153 (otp)

Fekete Renáta

(Csak akkor utalj kérlek, ha beszéltünk már és elvállaltam az elemzésed)


Elérhetőségeim

Telefonszámom: +3630 883 5409
Facebook oldalam: JinTűz kínai asztrológia
Discord: Reni#6764

Referenciák

Nagyon köszönöm az elemzést! 🙂 Minden igaz volt és olyan dolgokat is mondott, amelyeket még soha nem mondtam másnak. Ajánlom mindenkinek! 😄😄😄

Gábor Kuti

Renáta elkészítette a 2019-es évem elemzését. olyan dolgokat írt le, ami a fejemben már megfogalmazódott,amiért már elkezdtem dolgozni és valami már el is kezdődött. Nagyon szuper lett az elemzés, megerősített hogy jó úton haladok. Mindenkinek ajánlom a kínai asztrológiát, nagyon jó önismeretnek, fejlődésnek, útmutatásnak.
Köszönöm Renáta!

Fazekas Krisztina

A legjobb!!!!!!👌👌👌Minden szava IGAZ!!!Hálás köszönet Renáta.....Ölelés neked💕💕💕😊

Violetta Sebestyén


Köszönöm. Minden igaz amit leírt rólam :) ❤️

Hajnal Vivi


Én voltam tavaly a szerencsés, aki megnyerte az elemzést, aminek mindennél jobban örültem :) Minden, amit írt benne, teljesen helytálló volt. :) Magamra ismertem. :) Ajánlom mindenkinek, aki az önismeret útjára lépett, mert nagyon hasznos lehet. Főleg a még kezdőknek.

Zsanett Klein


Meglepő dolgokat tudtam meg. Teljesen más megközelités mint az eddigiek.

Bakos Tomi