Fu Yin időszak (Válaszutak és döntések)

2020.03.04

Mi ez a Fu Yin állás? Mit kell róla tudni és nekünk ez miért hasznos?

Először is, nézzük, mikor beszélünk Fu Yinről. Amikor a radixod (születési képleted) év, hónap, nap vagy óra oszlopa teljes egészében megjelenik egy tranzit alkalmával. Ugye ez picit hasonlít a Jupiter Nagyhercegre (ha rákattintasz olvashatsz róla). De Jupiter Nagyhercegnél, csak a radix Földi Ágait, vagyis az állatokat néztük, Fu Yinnél pedig a teljes oszlopnak meg kell jelennie.

Egy példa horoszkópon megmutatom, mire is gondolok!

A 2020-as év egy jang fém-patkány év, igaz? Ha megnézzük ezt a képletet, láthatjuk, hogy a hölgy nap oszlopa teljes egészében, alul-felül, az idei év energiáját mutatja. Nos ez Fu Yin! De ez lehetne a hónap, vagy óra oszlopában is.

De nézhetjük a havi tranzitokat is, most március 5.-től jin föld-nyúl hónap érkezik. Ennek a férfinak most az év oszlopa miatt ez a hónap Fu Yin időszak!

Joggal kérdezitek, oké rendben, ez nagyon érdekes, de ezt mire is lehet használni? Egyrészről, ha valamelyik oszlopunk megjelenik tranzitban, akkor azon az életterületen, amit az oszlop jelent, elkezd világítani a lámpa! Általában ezek azok az időszakok, amikor olyan döntéseket tudunk meghozni, amin már régóta ülünk/rágódunk. Fu Yin alatt el fogjuk tudni dönteni, mi is amire igazán szükségünk van.

Másrészről, ilyenkor jelennek meg sokszor a spirituális dolgok az életünkben, amik igen fontos szerepet kapnak. Ráléphetünk egy olyan útra, ami fordulatokat hozhat mind önismereti kérdésekben, mint pedig spirituális felismerésekben!

Ha nem tudod még, mi a képleted, itt kiszámolhatod:  KALKULÁTOR

Remélem hasznosnak találtátok! Ha bármi kérdés felmerül, keressetek bátran!

Reni (JinTűz Asztrológia)