JinTűz asztrológia Blog

Július 6-án kezdődött a jin víz-kecske hónapja, ami önmagunkra nézve igen csak tanulságos lehet. Miért nem azt írom, hogy biztos, hogy az lesz? Mert teljesen rajtunk múlik, mit fogunk ebből az időszakból kihozni.

Ahogy a nyugati asztrológiában, úgy a kínai asztrológiában is 12 állatövi jegy található meg, melyek ciklikusan váltakoznak. A kínai asztrológiában a bivallyal kezdődik és a patkánnyal ér véget. Minden hónapnak megvan a maga állatövi jegye itt is, illetve az évek is tizenkét egységenként megismétlődnek.(ahogy az órák és napok is) A jelenlegi...

Nagyon erős energiákkal érkezik az idei április! Az első és legfontosabb üzenete az egészségünkre való fokozott odafigyelés. (Bár ez egyáltalán nem meglepő a jelen helyzetben). Egyrészről ebben a hónapban sokkal nagyobb erőt fogunk kapni az önromboló szokásaink elhagyásához, másfelől pedig figyelmeztet is a hónap!

A mennyei doktor csillag kapcsolódik a gyógyításhoz. Ha benne van a képletben, akkor olyan emberekről beszélünk, akiknek a gyógyítás nagyobb hangsúlyt kap az életükben. Viszont nem csak fizikai szintre kell gondolni. Akiknél megjelenik ez a csillag, képesek ráérezni a másik ember IGAZI problémájára akár fizikai, lelki vagy mentális szinten is...

Hugonnai Vilma bár bárókisasszonynak született, de egy álmait beteljesítő nőként halt meg! Sokan talán ma sem értik, mi visz rá egy nőt, hogy lecserélje a biztosat a bizonytalanért? Miért nem kellett neki a jómód és a kényelem? Nos ha megnézzük a képletét, rögtön megértjük!