Bemutatkozás

Üdvözöllek! Fekete Renátának hívnak.

A kínai asztrológiával 2017-ben ismerkedtem meg és azonnal nagy szerelmem lett. Először csak az önismereti út egyik lépcsőfokának tartottam, de ma már sokkal több ennél. A hivatásommá vált. 

A kínai asztrológia segítségével ráláttam olyan összefüggésekre a múltamban, amik a sok "miért?" kérdésemre választ adtak. A jelenemben segít eligazodni és pályára tett teljesen. A jövőmet pedig úgy alakítom, ahogy szeretném és ehhez egy csodás térképet kaptam általa.

Természetesen e mellett folyamatosan képzem magam, hogy minél minőségibb, hasznosabb és mélyebb legyen a segítség, amit adok a hozzám fordulóknak!

Azoknak, akik még nem ismerik annyira a kínai asztrológia rendszerét, szeretném röviden leírni, miért Jin Tűz asztrológia az oldalam neve.

A jin tűz egyike azon elemeknek ami részese a kínai asztrológia rendszerének. Ha analógiával szeretném leírni, a jin tűz a gyertyaláng. Az, ami utat mutat, ha sötét van és segít, vezet a fényével.

Nekem is ez a célom és a hivatásom. Szeretnék utat mutatni a hozzám fordulóknak és segíteni őket, amikor úgy érzik, kell valaki aki megmutatja, merre érdemes keresni, ha azt érzik sötétben tapogatóznak.